Èxit de participació a la Jornada de Portes Obertes virtual de l'Escola d'Enginyeria de la UPC

El professorat dels 10 graus que s'ofereixen al centre va explicar l'oferta educativa i van contestar preguntes per xat als més de 100 participants

Façana de l'edifici central de l'ESEIAAT, al campus UPC de Terrassa.
Façana de l'edifici central de l'ESEIAAT, al campus UPC de Terrassa. | UPC Terrassa
LaTorre
26 de març del 2020
L'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) va organitzar aquest dimecres 25 de març la primera Jornada de Portes Obertes virtual de la Universitat Politènica de Catalunya (UPC). A l'activitat hi van participar més de 100 persones de perfil variat, com estudiants de batxillerat i cicles, familiars i professorat d'altres centres.

Així doncs, el confinament i l'estat d'alarma no va impedir la celebració de la jornada, encarat a ensenyar les instal·lacions i serveis del centre pel potencial alumnat, que ha pogut accedir al contingut de les sessions presencials programades a través de la tecnologia.

L'activitat va ser conduïda per la sotsdirectora de l'ESEIAAT, Núria Salán, amb suport del sotsdirector David González i la participació remota de professors conduint sessions encaminades a explicar els diferents graus que s'hi ofereixen. La sessió va començar amb la presentació del vídeo de l'Escola 'Utopia' i en acabar la presentació, es va mostrar el vídeo 'Vola amb l'ESEIAAT'.