El pàrquing del Passeig serà gratuït pel personal sanitari de Terrassa

Les empreses dels serveis de menjadors han donat 1.500kg d'aliments per a les persones vulnerables

Pàrquing del passeig de Terrassa.
Pàrquing del passeig de Terrassa. | GSV
NacióDigital
26 de març del 2020
Entre les noves mesures que ha aplicat l'Ajuntament de Terrassa hi ha la gratuïtat del pàrquing el Passeig pels sanitaris de la ciutat. L'Ajuntament ha arribat a un acord amb el Pàrquing del Passeig (Passeig del Comte d'Ègara, 11) per tal que el personal sanitari de Mútua Terrassa pugui estacionar-hi els seus vehicles gratuïtament les 24h del dia. 

També s'ha ordenat tancar totes les fonts de les places i espais públics de la ciutat, excepte les de les àrees de lliure circulació de gossos que funcionen de manera independent. No obstant, en el cas de les àrees situades dins el Parc de Vallparadís –la del Torrent Monner i la de Les Hortes del Frares- sí que es veuran afectades perquè els comptadors que els donen subministrament són els mateixos que donen aigua a les fonts d'aigua potable. La zona de lliure circulació de gossos del Parc de Vallparadis sud, a Can Jofresa, continuarà tenint servei d'aigua.

Donació de 1.500 kg d'aliments

Les empreses que gestionen el servei de menjadors de les escoles (SERHS) i de les escoles bressol i escoles d'educació especial (SERUNION) han fet una donació a El Rebost de més de 1.500 kilos d'aliments, que haurien estat destinats als dinars als centres educatius si el curs estigués continuant amb normalitat.

El Govern municipal agraeix aquest gest de les dues empreses, que contribueix a minimitzar el malbaratament alimentari, i a la vegada aporta recursos per al centre de distribució social d'aliments, un servei promogut per l'Ajuntament i gestionat per la Creu Roja i que atén a persones en situació de vulnerabilitat.

f