S’obra la convocatoria pel II Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes

L'obra guanyadora, que serà anunciada el 17 de novembre en un acte a la Biblioteca Central de Terrassa, serà recompensada amb 1.000 euros i publicada per l'editorial Voliana Edicions

Hi ha temps fins al 31 de juliol per a participar al certamen.
Hi ha temps fins al 31 de juliol per a participar al certamen. | Arxiu
LaTorre
29 de març del 2020
La convocatòria d'obres pel la segona edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes resta oberta fins al 31 de juliol. L'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l'entitat cultural Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Les obres postulades han de ser originals, inèdites i escrites en català. A més, han de tenir un volum d'entre 200.000 i 300.000 caràcters. Els candidats i candidates d'enviar les seves creacions al correu electrònic literatura.aajm@gmail.com en format PDF. L'organització garanteix l'anonimat dels participants en cas de firmar amb pseudònim.

El veredicte del jurat es farà públic en una cerimònia que acollirà la Biblioteca Central de Terrassa el pròxim 17 de novembre de 2020. El vencedor o vencedora del certament serà recompensat amb una dotació econòmica de 1.000 euros i la publicació del seu escrit per part de Voliana Edicions.