La Policia Municipal de Terrassa denuncia 18 persones en un dia per saltar-se el confinament

L'executiu amplia a totes les regions del país l'aïllament ja vigent per a la Llombardia i altres províncies del nord

Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus.
Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus. | Anna Mira
NacióDigital
24 de març del 2020
Des de l'inici de la segona setmana de confinament les denuncies a persones que incompleixen l'estat d'alarma ha baixat considerablement. La Policia Municipal de Terrassa va denunciar a 18 persones durant el dilluns, mentre que dijous passat en va arribar a denunciar 104. Per tipologia, fins a 11 de les persones denunciades en actuacions desplegades arreu de la ciutat, ho van ser per caminar pel carrer sense poder demostrar cap causa justificada.

D'altra banda, dues de les persones denunciades per incompliment de les mesures del Decret ho van ser per trobar-se a la via pública, en grup, i consumint begudes alcohòliques. Els fets van tenir lloc a la plaça de la Font Freda, a les 14.55 h.

Una dotació de la Policia Municipal va denunciar a tres persones que va localitzar als voltants de la Torre Mossèn Homs, a les 19 h. La dotació policial es va desplaçar al lloc per un avís i els va denunciar. Una altra persona va ser denunciada per circular amb patinet elèctric a l'avinguda del Vallès, a les 23.45 h. El denunciat no va poder justificar el motiu del desplaçament davant els agents. 

Finalment, a les 23.50 h, una patrulla de la Policia Municipal va denunciar a una persona que, en adonar-se de la presència policial, va sortir corrent i va intentar fugir. Els agents el van aturar a l'avinguda de Jaume I. Com que no va poder justificar el motiu de la seva presència al carrer, va ser denunciat per incompliment de l'Estat d'Alarma.