L'Hotel Terrassa Park serà un hospital de campanya per malalts de coronavirus

La gestió anirà a càrrec de MútuaTerrassa i es posarà en marxa en els pròxims dies

Hotel Terrassa Park.
Hotel Terrassa Park. | GSV
Marc Solé / Anna Mira
24 de març del 2020
Actualitzat el 27 de març a les 15:13h
L'Hotel Terrassa Park, situat a l'avinguda Santa Eulàlia i amb 72 habitacions disponibles, es convertirà els pròxims dies en un hospital de campanya. Tal com han confirmat fonts del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) així com de l'hotel en qüestió a LaTorre, s'està treballant perquè en els pròxims dies comenci a funcionar. De moment, una comissió formada per membres de les parts implicades es troba ultimant els últims detalls de la reconversió de l'espai.

Malgrat que les fonts de Salut consultades per aquest mitjà encara no ha confirmat ni desmentit aquest fet, tot apunta que el mateix departament ha assignat aquest establiment com a reforç dels centres hospitalaris de Terrassa, que ja compten amb més de 300 pacients atesos per coronavirus. A més a més, els hospitals del Consorci Sanitari de Terrassa ja tenen el 95% de les seves UCI destinades pacients amb Covid-19.

​Segons han confirmat Protecció Civil i MútuaTerrassa, la gestió de l'espai anirà a càrrec precisament de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Fonts del grup que s'encarrega dels hotels de Terrassa han confirmat que tenen "plena predisposició" a col·laborar amb el que faci falta tot i que encara no han rebut més detalls de l'operació. 
 
De moment, aquest dimarts, a través de xarxes socials l'hotel ha anunciat el tancament de les seves portes fins a data indefinida explicant que es tracta de "parar per seguir endavant". L'altre complex del mateix grup hoteler de la ciutat, l'Hotel Don Candido, a través d'una publicació idèntica, també ha anunciat que l'hotel "romandrà tancat fins a nou avís", però de moment no se li hauria assignat cap funció.

Arxivat a