coronavirus

Terrassa obliga a les botigues d'alimentació a tancar a les 21 h

L'Ajuntament també fa una crida a donar guants i mascaretes a centres d'estètica o tatuadors de la ciutat

per Anna Mira, Terrassa | 24 de març de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada dia des de l'inici de l'aplicació de l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Terrassa aprova noves mesures per adaptar-se i fer front a la situació de la ciutat. En el Comitè d’Emergència Municipal reunit aquest matí telemàticament, el govern municipal obligarà tancar a les 21 hores al comerç minorista d'alimentació. L'aplicació es farà a través d’un decret de l’alcalde, que fixa excepcionalment, i d’acord a la situació d’emergència. 


Crida a fer donacions de material 

D'altra banda, el govern fa una crida da la donació de material santiari. L'Ajuntament terrassenc ja ha rebut diverses donacions de persones, col·lectius, entitats i empreses per ajudar a fer front a l’emergència sanitària. 

 
Es demana la col·laboració especialment de perruqueries, centres d’estètica, centres de tatuatges i altres empreses o serveis similars, perquè aportin totes les mascaretes i
guants que sigui possible. L’Ajuntament i la Prefectura de Policia Municipal seran els punts de recollida (de 8 h a 14 h) d’aquestes donacions solidàries. L’Ajuntament s’encarregarà de distribuir el material rebut a parts iguals entre l’Hospital de Terrassa i MútuaTerrassa.
 

 

Participació