coronavirus

El ple de març de l'Ajuntament de Terrassa, suspès pel coronavirus

Les qüestions d'aquest mes seran debatudes al ple del pròxim mes, previst pel 24 d'abril

per LaTorre , 24 de març de 2020 a les 16:30 |
Ple municipal de Terrassa | Ajuntament de Terrassa
En el marc de les mesures adoptades per l’Estat i pel mateix Ajuntament de Terrassa, per lluitar contra la crisi sociosanitària provocada pel Covid-19, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha adoptat la decisió de cancel·lar la sessió ordinària del Ple municipal corresponent al mes de març, prevista per pròxim divendres 27.


El batlle va anunciar la mesura als portaveus dels Grups Municipals el passat dilluns 16 de març, després que el dissabte 14 de març el Govern espanyol decretés l’estat d’alarma a tot el territori. Avui mateix, 24 de març, s’ha fet efectiva la desconvocatòria del Ple, que s’ha comunicat a totes les persones que hi havien de prendre part.


Així doncs, està previst que els temes que s’havien d’elevar al Ple del mes de març es tractin en el Ple corresponent al mes d’abril, que se celebrarà el divendres 24 a les 9.30 h, tal i com estava previst. Aquest Ple se celebrarà de manera presencial o telemàtica en funció de com evolucioni la situació d'alarma causada per la crisi sociosanitària provocada pel Covid-19, que s'allargarà, com a mínim, fins l'11 d'abril.

 

Participació