El Premi de novel·la Ferran Canyameres, organitzat per Òmnium Terrassa, amplia el termini d’entrega pel coronavirus

El concurs, que contempla un premi de 5.500 euros pel guanyador, acceptarà propostes fins el 30 d'abril

Òmnium Terrassa accepta treballs fins el 30 d'abril.
Òmnium Terrassa accepta treballs fins el 30 d'abril. | Mariona Batllés
LaTorre
24 de març del 2020
Actualitzat a les 11:45h
El Premi de novel·la Ferran Canyameres, organitzat per Òmnium Terrassa, amplia el termini d'entrega d'obres pel coronavirus. La mesura també inclou la possibilitat d'entregar les peces de manera telemàtica. D'aquesta manera, la data s'amplia fins al 30 d'abril a les set del vespre.

Amb aquesta decisió, l'organització admet candidatures en format PDF a través d'un formulari que es pot trobar en aquest enllaç. També es mantenen l'entrega per correu ordinari a l'adreça de la seu d'Òmnium a Terrassa (rambla d'Ègara, 08221, Terrassa) i tot i que no és recomanable, de forma presencial.

El Premi de novel·la Ferran Canyameres és el premi de novel·la d'intriga més antic del país i també el que té una dotació més alta, de 5.500 euros. Juntament amb la publicació del llibre gràcies al suport de l'Editorial Pagès i la mútua La Previsió Terrassenca.

Per a participar en el concurs, les obres han de ser originals i inèdites, que no s'hagin presentat a cap premi pendent de resolució, de gènere policíac, d'intriga o misteri, escrites en català, d'una extensió entre 150 i 250 fulls, en paper Dina A-4, numerats al peu de pàgina, a doble espai i tipus de lletra Arial 12.

Pel que fa a la resta de premis, el Premi de narracions curtes Ferran Canyameres, el Premi Maria Rovira (per alumnes de secundària i post obligatori), el Premi M. Montserrat Oller (per alumnes del Cicle Superior de Primària) i el Premi de Poesia Enric Gall, el termini també clourà el 30 d'abril de 2020 a les set del vespre. Per qualsevol dubte, es pot enviar un correu a terrassa@omnium.cat o consultar les bases aquí.