Comença la distribució de targetes moneder per a famílies d'infants amb beca de menjador a Terrassa

A la ciutat, la partida beneficia a 4.682 nens i nenes

El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador
El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador | CCVOC
NacióDigital
23 de març del 2020
Actualitzat a les 14:40h

Fins a 4.682 targetes moneder es distribueixen a Terrassa a partir d'aquest dilluns. Aquesta partida forma part de l'estratègia del Consell Comarcal del Vallès Occidental, ens que gestiona els ajuts de menjador a la comarca, per tal de garantir la suficiència alimentària dels infants que comptem amb ajut de menjador. D'aquesta manera, de la mà dels Departaments d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies, així com dels ajuntaments, es preveu que 17.388 nens i nenes de la comarca rebin l'ajuda que els pertoca. 

Les targetes, que arriben per via bancària, vénen carregades amb l'import corresponent a 10 dies d'àpat de migdia -un total de 40 euros- que correspondrien als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats fins ara. En el probable cas que el tancament es perllongui, aquestes targetes es recarregaran automàticament. Les targes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d'alimentació en qualsevol establiment.

En el cas de Terrassa, així com de Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Cerdanyola del Vallès, els Ajuntaments rebran directament les ajudes econòmiques. En el cas dels altres municipis, arribaran al Consell Comarcal i aquest els distribuirà a la resta d'ajuntaments de la comarca. En aquesta direcció, cada ajuntament organitzarà el repartiment de l'ajuda de la manera que estimi oportuna, garantint la protecció i prevenció en el repartiment.