La Policia Municipal de Terrassa denuncia 104 persones en un sol dia per incomplir el confinament

Des de l'activació de l'estat d'alarma, a Terrassa han estat denunciades 257 persones i 25 han estat idenficades

Cotxe de la Policia Municipal de Terrassa.
Cotxe de la Policia Municipal de Terrassa. | Joaquim Albalate
LaTorre
20 de març del 2020
Actualitzat a les 20:23h
La Policia Municipal ha denunciat al llarg del dijous i la matinada de divendres un total de 104 persones per incompliment de les mesures adoptades pel Reial Decret d’Estat d’Alarma en les diverses actuacions. Des de l'activació de l'estat d'alarma, a Terrassa ja han estat denunciades 257 persones i 25 han estat idenficades

La matinada de dijous a divendres, a les 0.55 h, al carrer de Colom, una patrulla de la Policia Municipal ha denunciat una persona per trobar-se a la via pública i incomplir el  Decret d’Alarma. Els agents també li han intervingut la quantitat de 0,4 g d’una substància blanca, presumptament cocaïna, i una cigarreta tipus “porro”. També se li han obert diligències policials per aquest motiu.

D’aquestes, 30 persones van ser denunciades per trobar-se al carrer sense motiu justificat, ja fos en solitari o en grup o assegudes en bancs.
La Policia Municipal també ha denunciat 26 persones més per trobar-se en grups a l’aire lliure i consumint begudes alcohòliques en diferents places i parcs de la ciutat.
A més de ser denunciades per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma, es van aixecar vuit actes a persones que estaven al carrer, que passejaven en bicicleta, que feien esport o rentaven el vehicle a la via pública. També n’han resultat dues persones investigades per presumpte delicte de desobediència greu, donat que al llarg de les últimes 48 hores han estat intervingudes en diverses ocasions.

D’altra banda, la Policia Municipal ha denunciat 10 persones que circulaven amb més d’una persona a l’interior d’un vehicle sense tenir cap causa que ho justifiqui, o bé per trobar-se a l’interior del vehicle, estacionat, amb més d’una persona al seu interior.

En dos controls de pas de vehicles organitzats ahir per la Policia Municipal van
resultar denunciades un total de 26 persones. En un control instal·lat a l’avinguda del
Vallès, els agents van aturar fins a 117 vehicles, aixecant-se 14 actes i resultant
denunciades 17 persones per incompliment del Decret d’Alarma. En el segon control
de pas, organitzat a la carretera d’Olesa, es van aturar 64 vehicles, quedant
denunciades 9 persones pel mateix motiu.

Per últim, la Policia Municipal va denunciar ahir, a les 22.15 h, tres persones localitzades quan estaven entaulades a l’interior d’un bar amb la persiana tancada. Els fets van tenir lloc al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, on els agents van detectar com li obrien
la persiana d’un bar a una de les persones i, després d’accedir aquesta a l’interior, la tornaven a tancar. Els agents desplaçats al lloc van informar que es veia llum i que hi
havia persones parlant a l’interior. Els agents van accedir al local i van informar als
presents del Decret d’Estat d’Alarma, quedant aquestes persones denunciades.