El mNACTEC habilita la seva pàgina web per visitar les instal·lacions i patrimoni del museu des de casa

El Museu Nacional de la Ciència i Tecnologia de Catalunya posa a disposició de la ciutadania recursos en línia per visitar les seves instal·lacions i gaudir d'exposicions i l'arxiu fotogràfic, entre d'altres

El museu permet visitar virtualment les seves instal·lacions i exposicions.
El museu permet visitar virtualment les seves instal·lacions i exposicions. | Google Street View
LaTorre
20 de març del 2020
Actualitzat a les 20:23h
A causa de l’activació de l’estat d’alarma a tot l’Estat, el Museu Nacional de la Ciència i Tecnologia de Catalunya (mNACTEC), localitzat a Terrassa, va tancar les seves portes de manera indefinida. Tot i així, ara ha posat a disposició de la ciutadania diversos recursos en línia, a través del seu web, per visitar el museu en línia.

D’aquesta manera, en ple estat confinament, l’eina en qüestió permet a les persones confinades visitar el museu sense sortir de casa: les seves instal·lacions poden ser visitades a través de Google Street View i es pot accedir a les exposicions de manera virtual.

Amb aquesta iniciativa, el mNACTEC es suma a les campanyes #joemquedoacasa i #laculturaacasa per fomentar el confinament de la ciutadania i mantenir fer més accesible la cultura, ara que els espais culturals resten tancats al públic de manera indefinida.

Amb aquest nou recurs, doncs, l’usuari pot visitar virtualment el museu, consultar els seus blogs temàtics, conèixer les exposicions en línia, observar l’arxiu fotogràfic del mNACTEC, llegir la revista Eix, visualitzar documentals, accedir al mapa del patrimoni industrial de Catalunya i participar del projecte Museu al carrer.
Arxivat a