«Terrassa Secreta des de casa»: músics egarencs ofereixen un concert diari per promoure el confinament

La iniciativa arriba de la mà de la productora egarenca L'Embarral i està inspirada en Terrassa Secreta, un cicle de concerts íntims que té lloc entre els mesos de maig i novembre a la ciutat

Instant d'un concert del cicle Terrassa Secreta.
Instant d'un concert del cicle Terrassa Secreta. | L'Embarral
19 de març del 2020
Actualitzat el 20 de març a les 20:25h
L'Embarral és una productora terrassenca –principalment teatral- nascuda el 2014 que realitza produccions externes, esdeveniments, i tallers, entre d'altres. Un dels seus projectes més destacats, Terrassa Secreta, va néixer el 2016 i consisteix a portar la cultura a llocs privats i secrets, en què una quinzena d'espectadors compren l'entrada a cegues, només coneixent el gènere artístic de l'espectacle –música, teatre, monòlegs, etc.-, i fins una setmana abans de l'esdeveniment no coneixen el lloc de quedada.

Ara, arran de l'ordre de confinament decretat pel govern espanyol pel coronavirus, la productora ha arrencat el projecte "Terrassa Secreta des de casa", en què durant sis nits consecutives, sis artistes locals ofereixen un recital de 30 minuts des de casa seva. Els concerts poden seguir-se en directe cada nit, a dos quarts de deu, pels comptes d'Instagram dels músics i també a @terrassasecreta.

La programació va començar el dimarts 17 de març i s'allargarà fins al diumenge 22 de març. La primera artista a actuar va ser Sandra Bautista, anterior guanyadora dels premis Sona9, la qual "va tenir molt bona rebuda", segons la productora. Altres cantants com Lu Rois (18 de març), El jardín de Fátima (19 de març), Toni Ubach (20 de març), Daniel Felices (21 de març) o Pantaleó (22 de març), també s'han sumat a la iniciativa. Consulta aquí els seus comptes d'Instagram, des d'on seguir els recitals.