Mandales d'agraïment: una veïna de 88 anys de Terrassa envia cada dia un dibuix al personal sanitari

MútuaTerrassa agraeix la solidaritat de la gent i tot el suport que reben

Mandala que una veïna de Terrassa ha enviat a MútuaTerrassa.
Mandala que una veïna de Terrassa ha enviat a MútuaTerrassa. | Cedida
19 de març del 2020
Actualitzat a la 13:34h
Els aplaudiments que cada dia ressonen a les ciutats a les vuit del vespre per agrair la tasca del personal sanitari arreu del país, és una de les múltiples mostres de suport que els ciutadans estan fent arribar als professionals de la salut. Un altre, és el que fa, diàriament, la Josefina Pàmies Calaf, una veïna de 88 anys de Terrassa que ha decidit fer arribar mandales a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. 

La seva filla és professora de música i musicoterapeuta i explica a LaTorre que la seva mare en fa moltes i s'han compromès a fer-ne arribar cada dia una "per aquelles persones que ho passen malament". "La mare en fa moltes", diu l'Alba Monart, "i així se sent útil". La Josefina és una persona dependent, ja que va en cadira de rodes però "té el cap molt clar" i li agrada molt fer mandales. MútuaTerrassa agraeix la solidaritat de la ciutadania i les cartes, els dibuixos que reben.   
Les mostres de suport i les donacions són múltiples. La UPC de Terrassa va fer arribar guants, mascaretes i granotes. També han rebut una donació de guants i solucions alcohòliques de part de l'IES Terrassa i un saló de bellesa de la ciutat. 
 




 
Arxivat a