coronavirus

Ballart envia una carta a Sánchez on demana mesures «més contundents» per restringir l'accés als llocs de treball

L'alcalde de Terrassa considera que encara hi ha una activitat econòmica massa elevada a la ciutat

per Anna Mira, Terrassa | 18 de març de 2020 a les 17:10 |
Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha fet arribar una carta al president espanyol, Pedro Sánchez, on li demana que apliqui mesures "més contundents per restringir l'accés als llocs de treball que no es considerin bàsics". En la carta, Ballart argumenta que "a Terrassa l'activitat encara és molt elevada en diversos sectors econòmics" i explica que aquest fet "augmenta la possibilitat de contagis per coronavirus". 
  És per això, que el govern de la ciutat ha acordat, demanar formalment al Govern espanyol que prengui les mesures necessàries, "amb el màxim rigor i em el menor termini de temps possible", per tal de restringir l’accés als llocs de treball d’aquelles empreses i activitats que no es considerin bàsiques i que no puguin portar-se a terme per via telemàtica. 


Pel govern local, aquestes mesures han de garantir per una banda la continuïtat de les empreses i per l’altra la seguretat dels treballadors i treballadores a la nostra ciutat i al país. El Govern municipal considera que, atesa l’evolució de la situació, "és imprescindible
ordenar el confinament de tots els treballadors i treballadores no imprescindibles, per tal d’incrementar l’efecte de la resta de mesures que s’han anat adoptant. A Terrassa ja s'han aplicat diverses mesures per fer front a la crisi del coronavirus i per garantir el serveis bàsics de la ciutat

 

 

Participació