Una companyia de taxis ofereix servei gratuit pel personal sanitari dels hospitals de Terrassa

El servei s'aplicarà les 24 hores del dia durant un temps indefinit i des de la companyia expliquen que volien col·laborar en una situació "complicada"

Un taxi de la companyia Tele Taxi a Terrassa.
Un taxi de la companyia Tele Taxi a Terrassa. | Tele Taxi Terrassa
16 de març del 2020
Actualitzat a les 15:13h
Entre la onada de solidaritat ciutadana per contrarrestar els efectes de l'estat d'alerta per frenar el nombre de contagis de coronavirus, la companyia Tele Taxi Egara de Terrassa ha anunciat que ofereix servei gratuït de transport per aquells professionals sanitàris destinats a efectuar proves o controls a domicili pel coronavirus.

D'aquesta, manera, fonts de l'empresa consultades per LaTorre expliquen que "volien col·laborar contra la falta de mitjans de transport en una situació complicada" com l'actual. El servei s'ha posat en marxa aquest dilluns a partir de les nou del matí, i ha nascut a través de converses amb l'Ajuntament de Terrassa. A més, indiquen que han estat inspirats pels casos d'altres ciutats com Madrid, en què aquest sistema ja ha estat instaurat.

 
Des de la companyia apunten que aquest servei estarà disponible les 24 hores del dia durant un temps indefinit "a tota la ciutat", i recorden que només està disponible per al personal de salut destinat als domicilis dels pacients afectats -o confinats- pel coronavirus. En aquesta direcció, des de la companyia reconeixen haver rebut trucades de ciutadans preguntant pel servei, en casos que no es cenyien als requisits establerts.