CORONAVIRUS

Terrassa aplica la gratuïtat de la zona blava i limita l'accés als parcs infantils

També s'estan esudiant bonificacions fiscals durant la crisi del coronavirus

per Anna Mira , Terrassa , 14 de març de 2020 a les 19:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa ha tirat endavant noves mesures per prevenir, encara més, els contagis pel coronaviurs. Així, el govern local ha acordat aquest dissabte el tancament i la gratuïtat de la zona blava fins el 29 de març. També es limitarà l'accés a les zones de jocs infantils i s'estan estudiant bonificacions fiscals per ajudar a pal·liar l'impacte que aquesta emergència està causant entre comerç, empreses i autònoms.

Aquestes decisions s'han pres en el marc del Comitè de seguiment d'emergència reunit aquest matí a l'Ajuntament de Terrassa i presidit per l'alcalde, Jordi Ballart, per analitzar la situació creada pel Coronavirus a la ciutat, que des d'ahir té activada la fase d'Emergència-1 del Pla d'Emergència Municipal.

 
​El Govern municipal analitzarà en les pròximes hores els efectes que pot tenir la declaració de l'estat d'alarma per part del Govern de l'Estat.  Totes les mesures preses a la ciutat fins ara poden canviar en les pròximes hores en funció de les mesures que dicti el Govern de l'Estat en aplicació del decret de l'estat d'alarma

Les mesures arriben l'endmà que Jordi Ballart comparegués aquest divendres en roda de premsa per decretar l'estat d'emergència a la ciutat pel coronavirus, on ja afecta a 12 pacients. A més, el batlle ha anunciat un paquet de noves mesures a part de les ja anunciades el dimecres, quan l'Ajuntament va anunciar l'activació del nivell d'alerta, un nivell per sota. 

Participació