FOTOS El teletreball i la por col·lectiva buiden la Rambla d'Ègara

La principal artèria de Terrassa s'ha llevat aquest matí amb diversos comerços tancats i molta menys concurrència de persones de l'habitual

Estat de la Rambla d'Ègara aquest divendres al matí.
Estat de la Rambla d'Ègara aquest divendres al matí. | Marc Solé
LaTorre
13 de març del 2020
La Rambla d'Ègara és la principal artèria comercial de Terrassa: s'hi aplega una gran quantitat de comerços i la concurrència de gent és elevada. Tanmateix, a causa de l'estat d'alerta sanitaria, aquest divendres s'ha despertat amb un estat molt poc habitual: molts establiments es trobaven tancats, les terrasses dels bars estaven buides i el trànsit de gent era molt menor al que presenta la via un divendres a les nou del matí.

 

La Rambla d'Ègara, aquest matí. Foto: Marc Solé

El cambrer d'un dels múltiples bars de la Rambla que aquest divendres es trobava buit declara que "des de dimecres ha baixat molt l'activitat" al carrer, afegint que "molts clients habituals, diaris, no han vingut els últims dos dies". A més, explica que de moment estan tranquils, i no pretenen tancar les portes per no crear alarma social. Tot i així, reconeix que en cas de recomanació o obligació de confinament, "l'escenari serà un altre".

La imatge que presenten la majoria d'establiments contrasta amb la situació que es viu en botigues d'alimentació i supermercats. Allà, des de primera hora s'hi poden veure llargues cues de gent a la recerca de carn, peix, conserves i verdura, malgrat que des de l'administració i comerciants es crida a la tranquil·litat avisant que la xarxa de proveidors es prou forta com per a assegurar l'abastiment dels comerços.

 

La majoria de terrasses dels bars de la Rambla estaven buides aquest divendres. Foto: Marc Solé