Els Cants per la Llibertat es mantenen a Terrassa malgrat el coronavirus

Els assistents s'han separat per evitar contagis

Els Cants per la Llibertat s'adapten al coronavirus.
Els Cants per la Llibertat s'adapten al coronavirus. | Cedida / Pepi Oller
12 de març del 2020
Actualitzat a les 22:40h

El coronavirus ha aturat bona part de l'activitat de la ciutadania. Les escoles estaran tancades i també ho faran els equipaments municipals. No obstant això, el grup dels Cants per la Llibertat que des del mes de novembre del 2017 es reuneixen a les portes de l'Ajuntament de Terrassa per reivindicar la llibertat dels presos polítics i els exiliats, manté la seva cita diària. L'exconseller de cultura terrassenc a l'exili, Lluís Puig Gordi, també se n'ha fet ressò hi ha dit que "no hi ha viurs que aturi els cants". 
 



No obstant això, els assistents han pres les mesures de precaució necessàries per evitar contagis. Així, les persones que aquest dijous han acudit a la concentració, s'han separat entre elles pel Raval de Montserrat. Així ho ha explicat Pepi Oller, membre de l'ANC i Primàries Terrassa.  

 


Aquest dijous, com a resultat d'una nova reunió del comitè de seguiment del Pla d'Emergència Municipal, l'Ajuntament de Terrassa ha anunciat el tancament de diversos espais municipals durant els pròxims 15 dies. Així doncs romandrà tancat el Teatre Principal, Teatre Alegria, l’Auditori Municipal de Música, Sala Maria Plans, Cinema Catalunya, biblioteques públiques i tots els casals de barri i els centres cívics.

També s'ha acordat el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals, tots els poliesportius i l'Estadi Olímpic de Terrassa. A més, es recomana als usuaris d'instal·lacions privades, que s'abstinguin de practicar esport durant aquest període