Aquests són els equipaments municipals de Terrassa que tanquen durant 15 dies pel coronavirus

L'Ajuntament de Terrassa ha decretat el tancament tots els equipaments municipals de caire cultural, esportiu i docent

Jordi Ballart i altres membres del govern municipal durant la roda de premsa sobre el coronavirus.
Jordi Ballart i altres membres del govern municipal durant la roda de premsa sobre el coronavirus. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
12 de març del 2020
Actualitzat el 13 de març a la 13:14h

Aquest dimecres i en motiu dels esforços per la contenció dels contagis de coronavirus a la ciutat, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, anunciava en nom de l'Ajuntament l'activació de l'estat d'alerta sanitària. Aquest anunci arribava amb amb una sèrie de mesures restrictives d'obligat compliment per la ciutadania, la creació d'un protocol intern pels treballadors i la recomanació d' "evitar el contacte presencial".

Aquest dijous, com a resultat d'una nova reunió del comitè de seguiment del Pla d'Emergència Municipal, l'Ajuntament de Terrassa ha anunciat el tancament de diversos espais municipals durant els pròxims 15 dies. Així doncs romandrà tancat el Teatre Principal, Teatre Alegria, l’Auditori Municipal de Música, Sala Maria Plans, Cinema Catalunya, biblioteques públiques i tots els casals de barri i els centres cívics.
 


També s'ha acordat el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals, tots els poliesportius i l'Estadi Olímpic de Terrassa. A més, es recomana als usuaris d'instal·lacions privades, que s'abstinguin de practicar esport durant aquest període.

Edificis docents
En concordància amb l'ordre de cessament de l'activitat escolar i universitaria a Catalunya per part de la Generalitat, les escoles bressol, els centres d'educació especial, l'Escola Llar, l'Escola de Música i Conservatori, l'Escola D'Art, el campus professional Vallparadís, el casal de gent gran Anna Murià, així com els esplais, mantindran aturada l seva activitat des del divendres 13 de març i durant un termini de 15 dies.

El Mercadal de Martí l'Humà, suspès

 

El Mercadal de Sant Martí L'Humà, que se celebra cada dimecres i requereix la participació de cossos de seguretat per a redirigir el trànsit, queda suspès. L'ajornament de l'activitat s'explica pel requeriment de les dotacions per a serveis bàsics i essencials.