Viladecavalls tanca una desena d'edificis municipals i cancel·la diversos actes programats fins a finals de març

En el cas de les activitats destinades a la gent gran, la mesura s'extén fins a finals d'abril

LaTorre
12 de març del 2020
Ajuntament de Viladecavalls.
Ajuntament de Viladecavalls. | GSV
Després d'una reunió de l'equip de govern aquest dijous, l'Ajuntament de Viladecavalls ha decidit prendre una sèrie de mesures per contenir la transmissió del coronavirus per un termini de 15 dies prorrogables. D'aquesta manera, el municipi tanca els equipaments municipals i cancel·la activitats programades fins a finals de març com ja han fet altres municipis com Matadepera o Ullastrell.

Així doncs a partir d'aquest dijous queden tancades l'Escola de Música Municipal, el Centre Cívic Paco Cano, els locals socials de Can Turu, Can Corbera, La Planassa, Sant Miquel i El Molinot), així com el pavelló i la resta de zones esportives municipals, la Biblioteca Municipal i la sala polivalent, les instal·lacions de Ràdio Vila (tancades al públic) i el Mercadal.

A banda dels edificis tancats, les activitats que es veuen cancel·lades per la mesura són les activitats relacionades amb el 8M programades pel 12 i 13 de març, el Vermut de Jazz del 21 de març, la Gala de l'Esport del 28 de març, la gimnàstica i les sortides de la gent gran previstes pels mesos de març i d'abril, així com el servei de podologia i perruqueria destinades al col·lectiu de la tercera edat.