Una persecució policial a Terrassa acaba amb una detenció i danys en un vehicle policial

El conductor tenia una ordre pendent de detenció

Redacció
12 de març del 2020
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta passada nit un conductor d'un vehicle a Terrassa després d'una persecució policial. Els fets van passar a les 20.15 quan una patrulla de la policia va veure com un vehicle es feia escàpol en adonar-se de la presència d'una dotació policial.

Diverses patrulles van iniciar la recerca del turisme fugit, que van poder aturar al carrer de Sant Damià, a l'alçada del carrer de Jacint Elías, moment en el que els quatre ocupants del vehicle van sortir corrent. 

Quan els agents van aturar al conductor van verificar que aquest no havia obtingut mai el permís de conduir i que tenia pendent una ordre de detenció, motiu pel qual va ser traslladat a la Prefectura Municipal.

Una segona patrulla policial va aturar a un dels ocupants fugits a peu del vehicle, que no es va poder identificar i va ser acompanyat a les dependències del Cos Nacional de Policia per a la seva verificació. Durant l'actuació, un segon vehicle va patir danys, i els agents van realitzar acta de danys.