Ullastrell cancel·la la Fira de la Cervesa Artesana i totes les activitats «potencialment multitudinàries» dels pròxims 15 dies

Una desena d'activitats puntuals es veuran afectades per la mesura, que també implica a les activitats esportives en equip

Ajuntament d'Ullastrell
Ajuntament d'Ullastrell | Arxiu
LaTorre
12 de març del 2020
Actualitzat a les 11:57h
L'Ajuntament d'Ullastrell, tot seguint les instruccions de la Generalitat de Catalunya i tal com han fet altres ciutats com Terrassa, ha decidit suspendre les activitats "potencialment multitudinàries" al municipi a partir d'aquest dijous 12 de març i durant els pròxims dies. La mesura afecta tant les activitats impulsades tant pel consistori com per les entitats.

Una de les activitats més esperades de les pròximes setmanes a Ullastrell, la Fira de la Cervesa artesana queda suspesa per la mesura. L'esdeveniment, que enguany s'havia de celebrar el dissabte 21 de març, arribava a la seva segona edició després d'un gran èxit l'any passat. Les Festes de Serralavella, que s'havia de celebrar entre el 18 i el 22 de març i en què s'inclou la fira, també queda cancel·lada.

Altres activitats suspeses són el Cinema al Casal del 13 de març, l'acte d'inauguració de les obres de la Carretera BV1202/03, el concert Usònica i Figues d'Ullastrell programada pel 14 de març, l'exposició al Progrés pel 14 i 15 de març, el Teatre al Casal del 15 de març i la Reunió de Barri prevista pel 16 de març.

En aquesta direcció, des del consistori ullastrellenc indiquen que totes les activitats esportives que havia de comptar amb la participació d'alumnes de l'Escola Serralavella i de la Llar d'Infants El cucut, que finalment se celebrarà de manera separada a cada un dels centres. Quant a les entitats organitzadores d'activitats pels mesos vinents, l'Ajuntament demana que planifiquin i comuniquin les dates de la seva execució al consistori.

Des del govern municipal indiquen que en referència als centres educatius, es seguiran els criteris fixats pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Les persones vulnerables apunten que "seran ateses amb especial atenció". Malgrat les afectacions, l'Ajuntament del municipi fa una crida a "la serenor i al manteniment de les costums socials i de consum", així com a les actituds cíviques i responsables.