Sisè cas confirmat de coronavirus a Terrassa

Es tracta d'un pacient ingressat a l'Hospital Universitati MútuaTerrassa i que se suma als cinc casos confirmats

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
Marc Solé / Anna Mira
11 de març del 2020
Actualitzat a les 19:46h
A Terrassa ja són sis les persones afectades pel coronavirus. Si aquesta dimecres en roda de premsa l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, confirmava cinc casos de l'epidèmia a Terrassa, ara s'ha conegut el nou cas d'un pacient ingressat al MútuaTerrassa, a la Fundacció Assistencial del centre. A més quatre professionals, cap d'ells positiu, es troben aïllats a casa en prevenció de contacte. . Així doncs, a banda dels dos casos coneguts a l'Hospital de Terrassa i els tres més a l'Hospital de Sant Llàtzer, ara se'n suma un més al'Hospital Universitari, on no shi coneixia cap cas fins el dia d'avui.


Ballart ha informat que entre els pacients, uns tenen un estat lleu mentre que altres es troben en estat més greu. A més a més, l'alcalde ha afirmat que "pot ser que les properes hores s'incrementin" ja que hi ha persones en estudi tant a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa com a l'Hospital de Terrassa.

L'Hospital de Terrassa va registrar aquest dilluns el primer cas de coronavirus a la ciutat, el qual es troba encara ingressat, aïllat a planta i seguint l'evolució, segons informen des del centre. Fonts contactades del MútuaTerrassa, un altre dels hospitals de la ciutat, afirmen que no descarten l'aplicació de mesures semblants per a contrarestar el perill d'infecció, les quals es podrien implementar aquest mateix dimecres. Tot i així, ara com ara recomanen evitar trepitjar el centre "en cas de que no sigui plenament necessari".