El Centre Cultural Terrassa anul·la tots els espectacles previstos pels pròxims 15 dies

Amb aquesta mesura, el centre ajorna les actuacions del mag Jorge Blass, el Ballet de Sant Petersburg, el musical Dumbo i una conferència

Façana del Centre Cultural Terrassa
Façana del Centre Cultural Terrassa | CCT
LaTorre
11 de març del 2020
Actualitzat el 12 de març a les 10:51h
La programació del Centre Cultural Terrassa també es veurà afectada per l'alerta de coronavirus. D'aquesta manera, les actuacions de Jorge Blass -prevista pel 13 de març- i del Ballet de Sant Petersburg -previst pel 14 i el 15 de març- es veuen aplaçades, i tindran lloc en una data encara per determinar. L'espectacle Dumbo, que estava previst pel diumenge 22 de març, també queda anulat, així com la conferència 90 minuts per viure, d'Eduard Sala, programada pel dilluns 16 de març.

Tot i així, ja es coneixen les noves dates per les actuacions. Jorge Blass oferirà el seu espectacle el pròxim 13 de setembre de 2020, i l'actuació del Ballet i l'Orquestra de Sant Petersburg manté la seva programació en doble sessió pel cap de setmana del 26 de setembre -a les 20 h- i el diumenge 27 de setembre, a les 18 h. Pel que fa al musical Dumbo, tindrà lloc el pròxim 10 de maig a les 17 h. Aconsegueix aquí les teves entrades.

D'altra banda, fonts del CCT confirmen que l'actuació del Manel Fuentes Acoustic Trio, prevista pel 21 de març en una sala amb capacitat de 300 persones, queda cancel·lat. Tanmateix, des del centre ja estan treballant per trobar una nova data, encara per determinar.