ESADE Sant Cugat suspèn les classes presencials per un cas de coronavirus

Les classes es faran de manera online

Edifici d'Esade.
Edifici d'Esade. | EP
11 de març del 2020
Actualitzat a les 17:08h
El campus d'Esade de Sant Cugat ha suspès les classes presencials després que un dels seus alumnes hagi donat positiu en coronavirus. Així ho ha confirmat el centre educatiu en un comunicat on explica que la mesura s'ha fet per prevenció, tot i que l'alumne ja feia dues setmanes que no assistia a classes. 

La decisió adoptada al campus de Sant Cugat és una mesura addicional que Esade contemplava en el protocol Covid-19. En aquest cas, l'alumne es troba ingressat en un hospital de Barcelona. Des del centre expliquen que havia estat de viatge internacional i tot i que portava més de 12 dies sense anar al campus, havia mantingut contacte fora del campus amb altres alumnes.

No obstant això, des del centre d'estudis superiors apunten que les classes segueixen perquè es fan amb la modalitat online que permet als estudiants seguir amb el temari des de casa. Aquesta mesura s'aplicarà fins el pròxim 30 de març. A més d'aquesta mesura, també s'ha cancel·lat fins el 15 d'abril, la participació d'alumnes, professors o personal acadèmic a reunions de més de 150 persones.