L'Hospital de Terrassa restringeix les visites als pacients a causa del coronavirus

Si bé fins ara no hi havia límit en aquest aspecte, ara el centre permet un acompanyant per pacient

Hospital de Terrassa.
Hospital de Terrassa. | Georgina Albreda
11 de març del 2020
Actualitzat a les 11:21h
El Consorci Sanitari de Terrassa ha decidit restringir les visites als pacients del centre a causa del coronavirus. D'aquesta manera, si fins ara no hi havia límit en aquest aspecte, ara només es permet un acompanyant per persona. La mesura va ser aplicada aquest dimarts i va anar acompanyada d'una difusió a través de cartells informatius i l'avís a familiars de pacients. Aquesta mesura ja ha estat presa per hospitals com el de Sant Pau, el Parc Taulí de Sabadell i algun de la demarcació de Girona.

En declaracions a LaTorre, fonts del centre sanitari expliquen que aquesta decisió s'aplica en consonància de l'objectiu del Departament de Salut, que es centra en la la contenció del coronavirus, i no descarten aplicar més mesures "a mesura que vagi evolucionant la situació". Des del mateix Hospital també fan una crida a què "vingui només qui hagi de venir sí o sí" amb la intenció de reduir-hi el trànsit de persones tot indicant que els centres mèdics "són sensibles a aquest tipus de situacions".

L'Hospital de Terrassa va registrar aquest dilluns el primer cas de coronavirus a la ciutat, el qual es troba encara ingressat. Fonts contactades del MútuaTerrassa, un altre dels hospitals de la ciutat, afirmen que no descarten l'aplicació de mesures semblants per a contrarestar el perill d'infecció, les quals es podrien implementar aquest mateix dimecres. Tot i així, ara com ara recomanen evitar trepitjar el centre "en cas de que no sigui plenament necessari".

Seguirà ampliació.