La Fundació Prodis de Terrassa guanya la Creu de Sant Jordi

La fundació egarenca es troba entre les 30 personalitats i 15 entitats premiades

Una usuària de Prodis.
Una usuària de Prodis. | Prodis
NacióDigital
10 de març del 2020
Actualitzat a les 17:15h
La Fundació Prodis de Terrassa ha estat anunciada com a guanyadora de la Creu de Sant Jordi, reconeixement atorgat per la Generalitat de Catalunya. Segons l'organització, l'entitat és galardonada "amb motiu del seu 60è aniversari, en reconeixement al seu compromís social i a la seva tasca eficient i efectiva" per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, paràl·lisi cerebral o malaltia. A més, reconeixen la seva "valuosa lluita" per oferir educació i feina adaptades a les necessitats del col·lectiu que atén.

En declaracions a LaTorre, la presidenta de Prodis, Maise Balsells, ha manifesta l’alegria i orgull que suposa aquest galardó, el qual volen fer extensiu “a les persones que van arrencar el projecte, a les famílies i als voluntaris”. En aquesta direcció, Balsells ha volgut reconèixer el paper dels usuaris, dels que ha dit que “donen sentit” a l’entitat i també ha remarcat el paper de Terrassa en l’exit, afirmat que sempre “l’han tingut del seu costat”.

Per a la presidenta de la Fundació aquest premi també suposa un reconeixement “per tota la gent que ha participat en aquest camí”, per concloure afirmant que ara “es recullen els fruits d’una feina de molts anys”.