Terrassa extrema les precaucions davant la propagació del coronavirus

L'Ajuntament egarenc es centra en la difusió d'informació preventiva després que aquest dilluns es registrés el primer cas de la infecció a la ciutat

LaTorre
10 de març del 2020
Actualitzat el 11 de març a les 18:25h
L'Ajuntament de Terrassa s'està cenyint als protocols d'actuació estipulats per fer front al coronavirus, que ja ha registrat el primer cas a la ciutat. D'aquesta manera, des de diverses àrees i serveis municipals s'està treballant en la preparació de recursos, del personal i dels procediments necessaris per garantir al màxim la seguretat de la ciutadania egarenca.

Les tasques de protecció civil desenvolupades pel consistori de Terrassa s'estan duent a terme seguint les recomanacions i instruccions del Govern de la Generalitat de Catalunya, a través dels Departaments de Salut i Interior. Així doncs, en context de prealerta del PROCICAT s'ha convocat el Comitè Tècnic de seguiment de la situació, segons el que determina el Pla de Protecció Civil.

L'Ajuntament de Terrassa està centrat en la difusió d'informació "informació oficial, rigorosa i contrastada, orientada a la prevenció del contagi", tal com apunten fonts consistorials. D'aquesta manera, les indicacions i informacions útils seran difoses a través dels canals com la web municipal, les xarxes socials o els mitjans de comunicació de la ciutat.

En aquesta direcció, indiquen que l'objectiu és "garantir al màxim la prestació dels serveis municipals, així com en la dotació de material i mitjans de protecció" i afegeixen que des del consistori estan preparats "per donar una resposta eficaç, rigorosa i serena" davant d'una malaltia infecciosa emergent, com en el cas del COVID-19.