Rubí acollirà la primera trobada d'entitats locals dedicades a l'àmbit de les migracions

Hi participaran prop d'una desena d'entitats, entre les quals Open Arms, el Centre Islàmic del Vallès o Stop Mare Mortum

Rubí acollirà la primera trobada d'entitats locals dedicades a l'àmbit de la migració
Rubí acollirà la primera trobada d'entitats locals dedicades a l'àmbit de la migració | Oscar Camps
LaTorre
11 de desembre del 2019
Rubí Acull, entitat que treballa en defensa dels drets de les persones refugiades i migrades, organitza aquest dissabte la primera trobada d'entitats que treballen la migració des de l'àmbit local, una cita que comptarà amb la presència de col·lectius com Proactiva Open Arms i la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR).

La trobada serà aquest dissabte, 14 de març, a la biblioteca Mestre Martí Tauler, a partir de les 10h, i comptarà amb diverses ponències d'entitats que explicaran en què consisteix la seva tasca. Després, membres de Rubí Acull explicaran la tasca educativa que fan al municipi, i la mobilització organitzada el mes de maig de l'any passat en suport a l'acollida de persones refugiades a la ciutat, quan va esclatar la polèmica pel centre de menors estrangers no acompanyats.

Entitats com Terrassa Sense Murs, Colors del Món de Sabadell, el Centre Islàmic del Vallès, Reus Refugi, Refugees Welcome o Stop Mare Mortum (Sants-Hostafrancs-Labordeta) també participaran en aquesta jornada, entre d'altres. 

Aquesta iniciativa pretén ser un punt d'unió entre entitats que es dediquen a la migració, per compartir experiències i punts de vista, i fer arribar a la ciutadania la tasca que cadascuna de les entitats fa als seus territoris respectius.