La plataforma Pepeta fa una crida a inscriure els fills a les escoles públiques de Terrassa

La plataforma d'AMPA's de Terrassa ho fa en un comunicat coincidint amb el termini de preinscripció escolar

Sis alumnes i una professora en un centre escolar.
Sis alumnes i una professora en un centre escolar. | ACN
LaTorre
09 de març del 2020
S'acosta el termini per preinscriure els infants a les escoles i la PEPETA (Plataforma d'AMPAs i AFAs de l'Escola Pública de Terrassa) ha emès un comunicat en què anima a les famílies a optar per l'escola pública en aquests dies de "profunda reflexió familiar".

Segons l'entitat, "l'escola pública no rep sovint la visibilitat ni la divulgació que es mereix, mentre que altres escoles pagades amb fons públics es permeten gastar-los en publicitat", però promou l'educació "inclusiva, de qualitat, gratuïta, compromesa i participativa" malgrat estar "infrafinançada".

Des de PEPETA, plataforma constituïda per més de 30 associacions de la ciutat, confien que el curs vinent les famílies "triïn ser part d'aquest projecte per seguir millorant l'escola de totes". A més, avisen que segueixen treballant en xarxa i en coordinació amb l'administració pública per fer efectiva la millora del sistema educatiu de totes, fent visibles les necessitats i lluitant tant com sigui possible per una educació i una ciutat millors".

Impulsada per més d'una desena de AMPAS i AFAs de la ciutat el març del 2019, la plataforma Pepeta pretén ser el punt de trobada de les famílies de l'escola pública a Terrassa i una eina d'articulació entre les associacions, tant en temes de gestió quotidiana com en la defensa social i política d'una escola pública participativa, universal, gratuïta, d'excel·lència i compromesa amb el canvi social.