La waterpolista Paula Leitón, millor esportista terrassenca del 2019

La jugadora ja rebre el reconeixement després de guanyar tots els títols possibles amb el seu club i ser subcampions del Mundial

Paula Leitón recull el premi de les mans de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.
Paula Leitón recull el premi de les mans de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
09 de març del 2020
Actualitzat a les 15:10h
La waterpolista del primer equip del CN Terrassa, Paula Leitón, es va coronar aquest cap de setmana com a millor esportista de l'any a Terrassa. Amb el Premi Lluís Francino i Riera, la terrassenca guanya per segona vegada un premi que ja va aixecar el 2017 per primer cop. La boia egarenca va rebre el reconeixement durant la gala que va tenir lloc al Teatre Principal i que va comptar amb més de 600 assistents.

Durant el 2019, Leitón va guanyar tots els títols possibles amb el seu club -Lliga, Copa i Eurolliga- i també va ser subcampiona al Campionat del Món de Guangzhou. D'altra banda, el CN Terrassa va ser premiat com a millor entitat esportiva gràcies a l'impuls de noves seccions, la millora de les instal·lacions i l'èxit en els esdeveniments impulsats pel club. L'entrenador Jordi Valls, tècnic de Leitón a la selecció espanyola, va ser premiat com a Millor Entrenador.

Tanmateix, el gran triunfador de la Nit de l'Esportista d'enguany va ser l'hoquei herba, que va ser l'esport més premiat, amb quatre estatuetes. Entre aquests reconeixements s'hi troben el de Millor Equip, que va recaure en el Club Egara i el d'Esport Adaptat, que va guanyar l' Atlètic Heura, entre d'altres.