Una persona infectada pel Coronavirus es troba aïllada a l'Hospital de Terrassa

Va ingressar el dia 6 de març amb problemes respiratoris

Hospital de Terrassa.
Hospital de Terrassa. | Georgina Albreda
09 de març del 2020
Actualitzat a la 13:56h
El Coronavirus s'estén per Catalunya i ja hi ha un cas confirmat a Terrassa. Es tracta d'una persona que va ingressar el passat divendres 6 de març a l'Hospital de Terrassa, segons ha confirmat el centre hospitalari a NacióDigital. Jordi Ballart s'ha fet ressò del succés al seu perfil de Twitter i ha expressat la seva "maxima confiança" envers el sistema de salut.
El pacient va ingressar amb un quadre respiratori i s'ha confirmat que està infectat amb el Coronavirius (SARS-CoV2). Actualment, es troba en aïllament tot i que no han transcendit més detalls sobre el seu estat. Des de l'Hospital de Terrassa han informat que s'estan seguint els protocols establerts. Els professionals que van atendre el pacient, estan en aïllament domiciliari i es troben asimptomàtics.

El pacient de Terrassa se suma als que ja s'han registrat a altres punts del Vallès Occidental. Concretament a Sabadell, Sant Cugat i Montcada i Reixac


Les mesures per prevenir el virus, com ara rentar-se les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn. Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.