SORTEIG Una entrada doble pel Ballet i Orquestra de Sant Petersburg

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure el ballet el dissabte 14 de març al Centre Cultural Terrassa

LaTorre
06 de març del 2020
Actualitzat el 29 de setembre a les 18:26h

Ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l'època medieval, la història de Giselle està inspirada en l'obra De l ́Allemagne que Heinrich Heine va escriure el 1835. Aquesta peça, estrenada el 1841 a l'Òpera de París, és una obra mestra absoluta del ballet romàntic i es considera una obra fonamental de la dansa clàssica tant pel tractament dels ideals romàntics com per l'ús de la més refinada tècnica teatral del segle XIX.

La companyia va ser fundada el 2011 per Maxim Zhuchin amb la gran influència del famós coreògraf Nikolai Boyarchikov, qui durant molts anys va ocupar el càrrec de director artístic del Teatre Mikhailovski de Sant Petersburg. Actualment el Sant Petersburg Festival Ballet té un elenc de joves ballarins de gran talent.

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure el Ballet i Orquestra de Sant Petesburg, el dissabte 14 de març a les 20h, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 12 de març a les 10:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 12 de març a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.