El PSC acusa Tot per Terrassa de «manca de respecte» als òrgans de participació de l'Ajuntament

El grup socialista egarenc critíca l'anunci d'accions de govern a l'espai de debat "Tot Tertúlia" abans de convocar els òrgans de participació municipal

LaTorre
05 de març del 2020
Actualitzat a les 17:00h
Alfredo Vega, líder del grup municipal del PSC a Terrassa, ha criticat l'anunci de mesures del govern municipal a través d'actes a la seu de partit per part de Tot per Terrassa. Pels socialistes, aquest fet constitueix "una manca de respecte" als òrgans de participació de l'Ajuntament.

Setmanes enrere, Tot per Terrassa, un dels partits del govern terrassenc, va impulsar el cicle "Tot Tertúlia" amb l'objectiu d'oferir debats entre la ciutadania i els regidors que el partit té en les diverses àrees municipals. Fins ara, s'han ofert dues sessions, en què hi ha participat Lluïsa Melgares, regidora de Residus, i Xavier F. Rivero, regidor de Seguretat. En ambdues ocasions, els edils han anunciat propostes amb la intenció de portar-les al ple.

En aquesta direcció, el PSC critica que s'informi abans "a la militància del seu partit abans de convocar als representants de la ciutadania i als agents de la ciutat" Per a Vega, és una falta de respecte "anunciar mesures en temes tan important com seguretat i neteja sense convocar abans als òrgans de participació". En aquest cas, el líder de l'oposició fa referència a la Taula Municipal de Residus i al Consell Municipal de Seguretat.

Segons el líder de l'oposició terrassenca, "el fet d'anunciar les mesures que el govern municipal adoptarà sobre seguretat i residus a la seu del partit abans de fer-ho a l'Ajuntament i als òrgans oficials demostra una confusió del que és i ha de ser el govern i del que és el partit". A més, Vega recorda que "la sobirania recau en el Ple de l'Ajuntament i als òrgans de participació que emanen d'ell, i és allà on s'han d'explicar els fulls de ruta i on s'han de passar comptes, no a la seu d'un partit", conclou Vega.