Rull treballarà i farà de voluntari a Terrassa

L'exconseller terrassenc s'acollirà a l'aplicació de l'article 100.2 per sortir de la presó

Josep Rull, a la comissió del 155
Josep Rull, a la comissió del 155 | Adrià Costa
Redacció
05 de març del 2020
Actualitzat a la 13:19h
L'exconseller terrassenc de Territori, Josep Rull, també sortirà de la presó de Lledoners en l'aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari i ho farà per treballar i fer de voluntari a Terrassa. Així ho ha avançat en una entrevista a El Món a Rac1. 

"Deixi'm ser prudent. He demanat poder fer una part de feina i una altra de voluntariat. Probablement serà a Terrassa i vinculada a la meva professió d'advocat", ha dit Rull. Igual com ja han fet els seus companys, Rull podrà sortir tres dies a la setmana per estar fora del centre penitenciari sis hores. 

En la mateixa entrevista, Rull revela els maltractaments que va patir en una presó espanyola. El conseller de Territori detalla insults, amenaces i vexacions per part dels funcionaris de Navalcarnero. "Us podrireu a la presó tota la vida, per traïdors". "Se us ha acabat la ximpleria, catalans". "Et passaràs tants anys aquí que aquesta interlocutòria [la de la jutgessa Lamela] te l'aprendràs de memòria". Aquestes són algunes de les frases que els funcionaris van proferir contra Josep Rull a Navalcarnero, la primera presó on va anar quan l'Audiència Nacional va ordenar el seu arrest, abans d'entrar a Soto del Real.