L'activista ecofeminista Yayo Herrero imparteix dues xerrades a Terrassa en motiu del 8M

L'antropòloga, enginyera agrícola, educadora social i activista madrilenya participarà en dues activitats aquesta tarda

L'activista ecofeminista Yayo Herrero
L'activista ecofeminista Yayo Herrero | La Paparola
LaTorre
05 de març del 2020
L'activista ecofeminista Yayo Herrero visita aquest dijous Terrassa per participar en dos col·loquis relacionats amb l'ecologisme, el feminisme i la ciutat de Terrassa. L'antropòloga, enginyera agrícola, educadora social i activista participa en aquestes activitats en el marc de la celebració del 8 de març a la ciutat.

En primer lloc, Herrero participarà en un debat organitzat per l'assemblea ecologista egarenca La Paparola. L'Ateneu Candela (carrer de Montserrat, 136) acollirà l'acte a partir de les 15.30 h, i des de l'organització expliquen que serà "un cafè de sobretaula". En aquesta activitat, l'activista posarà sobre la taula el procés de la ciutat cap a un model més ecològic i feminista.

D'altra banda, Yayo Herrero també participarà en l'acte institucional de commemoració del Dia Internacional de les Dones a Terrassa, que tindrà lloc a l'Auditori Municipal a partir de les 18.30 i comptarà amb la participació de representants dels grups polítics municipals i altres membres del consistori. Allà, l'antropòloga madrilenya oferirà la conferència "Ecofeminismes. Recompondre els llaços trencats amb la natura i entre les persones".

La periodista terrassenca Marta Begué conduirà l'acte, que també inclourà el lliurament del premi del Concurs de Cartells del 8 de març i l'espectacle de dansa "Així zona el meu cos", a càrrec de l'alumna del Conservatori Superior de Dansa, Lara Munín.