Una farmacèutica de Terrassa cancel·la la seva agenda de congressos i activitats a causa del coronavirus

Des de la companyia, Kern Pharma, indiquen que "es limiten a seguir totes les recomanacions de les autoritats"

Una dona passejant amb mascareta a Milà.
Una dona passejant amb mascareta a Milà. | Europa Press
04 de març del 2020
Actualitzat a les 19:40h
L'empresa farmacèutica Kern Pharma, amb seu a Terrassa, ha cancel·lat la seva participació en congressos i activitats formatives per la por del coronavirus. Fonts de la companyia consultades per LaTorre expliquen que es limiten a "seguir totes les recomanacions de les autoritats" i manifesten el seu compromís per la salut de les persones, especialment "pels seus treballadors, pacients i professionals sanitaris".

Aquesta decisió s'emmarca en l'anulació temporal, per part de l'empresa, de participar en activitats que impliquin una congregacio massiva de persones. En aquesta direcció, fonts internes apunten que la farmacèutica segueix "estrictament" els consells dels Col·legis de Metges i de moment asseguren que "l'empresa segueix treballant amb normalitat".

En concret, la companyia ha anunciat que cancel·la la seva assistència al Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia (Infarma), que estava previst pel 10 al 12 de març a Madrid i a la presentació del seu projecte "Oxicol on the road", prevista pel 19 de març a Sevilla. En aquesta línia, el curs de formació Aula Fir, impulsat per la mateixa farmacèutica, així com altres activitats dirigides a professionals, també queden cancel·lats.

Des de la companyia lamenten els inconvenients que aquestes decisions "poguin haver causat en tercers", però també reitera el seu compromís "amb la salut de les persones" i la seva voluntat per seguir "totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries" en relació al COVID-19-