Tribut

«We love Queen» exhaureix entrades en la seva doble actuació a Terrassa

Més de 1.400 persones veuran l'espectacle de tribut a la mítica banda britànica aquest cap de setmana al Centre Cultural de Terrassa

per LaTorre , 4 de març de 2020 a les 13:00 |
El Centre Cultural de Terrassa ha exhaurit les més de 1.400 entrades que va posar a la venda per l'espectacle "We love Queen", que rendeix tribut a la històrica banda liderada per Freddie Mercury. L'actuació tindrà lloc aquest diumenge 8 de març en doble actuació (18 h i 20.30 h) i arriba sota la signatura d'Yllana Produccions.

"We love Queen" consisteix en setze temes del mític grup britànic, ambientat en una exaltació a la vida escenificant una catedral, decorada amb vitralls i una gran escalinata presidida per un tron, ocupat per Mercury. En aquesta ocasió, el cantant és interpretat per Enrique Sequero.Damunt l'escenari, acompanyen a Sequero l'actor i cantant Manuel Bartoll, així com tres parelles de ballarins en les coreografies. Les cançons històriques del grup com Friends will be FriendsWe Will Rock You o Bohemian Rapsody seran interpretades en directe pels músics Julio Vaquero i Jorge Ahijado (guitarres i veu), Micky Martinez (batería) i Sergio González (teclats).


La companyia Yllana va néixer el 1991 com a companyia de teatre d'humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com The Hole (2012), Hoy no me puedo levantar (2014), o Mayumaná Rumba, homenaje a Estopa (2017)

Enrique Sequero és també actor i ha intervingut en nombrosos musicals com Sister Act, Shrek, Jesucristo Superstar, Annie, Grease o Cats. D'altra banda, Manuel Bartolí és nascut a Vila-Real (Castelló) i és llicenciat en art dramàtic en l'especialitat de teatre musical. Ha participat també en musicals com els propis Jesucristo Superstar Shrek, Peter Pan o Bob Esponja.

 

Participació