«We love Queen» exhaureix entrades en la seva doble actuació a Terrassa

Més de 1.400 persones veuran l'espectacle de tribut a la mítica banda britànica aquest cap de setmana al Centre Cultural de Terrassa

LaTorre
04 de març del 2020
El Centre Cultural de Terrassa ha exhaurit les més de 1.400 entrades que va posar a la venda per l'espectacle "We love Queen", que rendeix tribut a la històrica banda liderada per Freddie Mercury. L'actuació tindrà lloc aquest diumenge 8 de març en doble actuació (18 h i 20.30 h) i arriba sota la signatura d'Yllana Produccions.

"We love Queen" consisteix en setze temes del mític grup britànic, ambientat en una exaltació a la vida escenificant una catedral, decorada amb vitralls i una gran escalinata presidida per un tron, ocupat per Mercury. En aquesta ocasió, el cantant és interpretat per Enrique Sequero.


Damunt l'escenari, acompanyen a Sequero l'actor i cantant Manuel Bartoll, així com tres parelles de ballarins en les coreografies. Les cançons històriques del grup com Friends will be FriendsWe Will Rock You o Bohemian Rapsody seran interpretades en directe pels músics Julio Vaquero i Jorge Ahijado (guitarres i veu), Micky Martinez (batería) i Sergio González (teclats).


La companyia Yllana va néixer el 1991 com a companyia de teatre d'humor gestual i que ha diversificat la seva activitat dirigint espectacles musicals com The Hole (2012), Hoy no me puedo levantar (2014), o Mayumaná Rumba, homenaje a Estopa (2017)

Enrique Sequero és també actor i ha intervingut en nombrosos musicals com Sister Act, Shrek, Jesucristo Superstar, Annie, Grease o Cats. D'altra banda, Manuel Bartolí és nascut a Vila-Real (Castelló) i és llicenciat en art dramàtic en l'especialitat de teatre musical. Ha participat també en musicals com els propis Jesucristo Superstar Shrek, Peter Pan o Bob Esponja.