Mobilitat

Melgares, al president de FGC: «Les tres zones de Terrassa no hi ha qui les aguanti»

Ricard Font, president de la companyia, va visitar el mNACTEC per inaugurar una exposició sobre els 40 anys de FGC

per LaTorre, 4 de març de 2020 a les 11:00 |
Lluïsa Melgares durant la seva intervenció, aquest dilluns al mNACTEC. | Marc Solé
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 3a Tinent d'Alcalde i regidora de Transport de l'Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, va aprofitar la visita del president de FGC, Ricard Font, per recordar el desconentament de la ciutat quant a la seva zonificació tarifària. Tot i així, també va elogiar el paper de la companyia a la ciutat, que permet creuar-la en vuit minuts.
 

Melgares, Font i altres personalitats polítiques visiten l'exposició "40 anys de creixement". Foto: Marc Solé


Font va venir aquest dilluns a Terrassa per la inauguració de l'exposició sobre els 40 anys de vida de FGC, "40 anys de creixement" que es podrà veure al mNACTEC fins el pròxim 3 de maig. Durant els parlaments de l'acte, la regidora va aprofitar la presència del màxim mandatari espetar "la zona 3 de Terrassa no hi ha qui l'aguanti", per afegir que "tot i que la responsabilitat és d'ATM, FGC té molt a dir-hi".Tanmateix, Melgares també va lloar la companyia, que "permet creuar la ciutat en vuit minuts", recordant i que juntament amb la xarxa d'autobusos, forma part de la Revolució Verda de la ciutat. En aquesta direcció, va apuntar que la ciutat "vol i necessita" més estacions, i va demanar una connexió directa amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Participació