Toni Moog porta a Terrassa «Fortnique», un espectacle on critíca les aplicacions de cites en línia

El monologuista català actua al Centre Cultural en el marc de la Temporada de Primavera

L'humorista Toni Moog.
L'humorista Toni Moog. | Centre Cultural Terrassa
LaTorre
03 de març del 2020
El conegut humorista català Toni Moog portarà el seu espectacle "Fortnique" aquest divendres 6 de març a les 21 h al Centre Cultural de Terrassa. En aquesta funció, el monologuista porta divertides històries sobre l'art de lligar en el temps de les aplicacions de mòbil.
 

Cartell de l'espectacle "Fortnique" de Toni Moog Foto: Centre Cultural de Terrassa


El monòleg parteix de la base que les aplicacions de cites en línia "estan sobrevalorades", per criticar portals com Lovoo, Tinder, 3nder o Tindog i explicar mètodes "més eficaços" als assistents". A "Fortnique", Moog revelarà els seus secrets, ensenyarà la felicitat amb molt de sexe i mostrarà el seu rebuig als coachings de la felicitat, als que considera "venedors de motos".

Entrades aquí.

Toni Moog va estudiar Publicitat i Relacions Públiques, però va acabar treballant de DJ en diverses discoteques fins a fer el salt com a monologuista el 2004. Una aposta entre amics el va portar a pujar a un escenari i a llençar les seves primeres frases com a humorista, camp en què s'ha consolidat fins a assolir els 10 milions de visites en diversos vídeos sobre els seus monòlegs, amb els que ha participat a Paramount Comedy i El Club de la Comedia, entre d'altres.

També ha col·laborat a diversos programes d'èxit com Homo Zapping, Uau!, La Tribu i Boqueria 357. Al teatre porta vuit anys actuant a la sala gran del Club Capítol, amb rècords de taquilla i de permanència als seus espectacles. Amb Singles, Facemoog i Blanca Navidad ha arribat ja a més de 250.000 espectadors. Fortnique ha estat en cartell a la sala barcelonina i aviat hi farà la segona temporada a més de girar per teatres de Catalunya i a Madrid.