Oques Grasses i Mishima, caps de cartell de la segona edició del Fred Festival

Enguany, Terrassa acollirà el festival el cap de setmana del 15 i 16 de maig

LaTorre
03 de març del 2020
Actualitzat el 04 de març a les 10:42h
Terrassa es prepara per una nova edició del FRED Festival, un festival en petit format que té per objectiu portar a la ciutat artistes de renom catalans i també locals en un esdeveniment que pretén ser una cita dins del panorama musical català. Enguany, el Fred tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de maig i el Parc Audiovisual de Catalunya en tornarà a ser l'escenari. En aquesta nova edició, els grups Oques Grasses i Mishima encapçalen una desena de grups i artistes catalans d'estils variats.

El 2019, Ramon Mirabet, Suu, Delafé i Nil Moliner van ser els caps de cartell d'una edició en què públic i organització van valorar molt positivament l'accesibilitat del Parc Audiovisual de Catalunya, que va evitar les grans aglomeracions i llargues cues pròpies d'altres festivals. En aquesta direcció, el festival vol continuar donant prioritat a la comoditat dels assistents a l'hora de presenciar les actuacions dels artistes convidats.

A l'edició del 2020, el festival comptarà amb més de 10 actuacions a l’escenari principal, i amb el concurs TALENT, on el grup guanyador tocarà al festival. Al certament hi col·labora la Casa de La Música de Terrassa. En aquesta direcció, musicalment Fred és una proposta molt variada: malgrat es centra en el pop català, en aquesta edició també en formen part el trap de The Tyets, la rumba de Caipirinhas Rumberus o les sessions de DJ Galix.

Així doncs, a part de la presència dels reputats caps de cartell, Intana, Cesc o la cantaurora basca Maren arriben com a grups emergents dins l'escena musical catalana i peninsular. Els matadeperencs Caseta, el pop "gamberro" de Bounties i els grans hits dels 80s i 90s de la mà d'Eli Kapowski conformen un cartell plural en la nova edició del festival. Consulta aquí tots els detalls sobre els artistes participants.

L'espai també comptarà amb amb l’escenari Claustre on artistes terrassencs emergents com Yudi Saint X, Odettes, Júlia Moumen, Tagi Mo, Tono i Xexe actuaran en acústic entre concerts. Un mercat de moda, tendència i disseny, així com foodtrucks amb oferta variada i opcions vegetarianes, complementaran la segona edició del festival.

Aquireix aquí les teves entrades pel Fred Festival.