El transport públic a demanda arribarà a Les Carbonelles amb una prova pilot

S'ha anunciat al ple de febrer després de la intervenció ciutadana

Barri de Les Carbonelles de Terrassa.
Barri de Les Carbonelles de Terrassa. | GSV
28 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:08h
El barri de Les Carbonelles de Terrassa tindrà transport públic a demanda. Així ho ha anunciat la presidenta del consell municipal del Districte 4, Jenifer Ramírez, després de la intervenció de la veïna del barri, Maria Dolors Nogués, que ha demanat a l'Ajuntament terrassenc que es posin les piles al barri. "És molt trist que passi en una ciutat que vol fer de les persones la seva bandera".

Ramírez ha explicat que el govern comparteix la preocupació del barri i ha explicat que des del juliol ja han fet diverses visites al barri estan treballant en millores com en l'àmbit del transport públic.

Així l'Ajuntament farà una prova pilot per augmentar la freqüència de l'autobús, s'incrementarà els dissabtes i també es posarà en marxa una prova d'autobús sota demanda. La responsable política també ha expressat que "hem fet una anàlisi per sol·licitar la intervenció de l'ACA". 
 

La veïna de Les Carbonelles, Maria Dolors Nogués al ple municipal. Foto: Anna Mira


Per la seva banda, els veïns reclamen més equipaments perquè denuncien que "no tenim res de res". Sobretot, ha centrat la seva intervenció a demanar millores en els punts de llum a l'entrada del barri, en el transport públic, la neteja de rieres, en la construcció d'un espai de trobada dels veïns o d'un ambulatori. 

Nogués assegura que per fer qualsevol cosa "hem d'anar a Terrassa, a una ciutat amb 200.000 habitants". "Tenim problemes de seguretat i d'higiene", ha dit i ha manifestat que hi ha moltes rates i ratolins. "El barri pateix una greu falta conservació".