cultura

Terrassa acollirà el nou espectacle del Circ Raluy

La nova etapa del circ anirà a càrrec de la filla del fundador

per La torre del Palau, 28 de febrer de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Circ Raluy engega la seva nova etapa, després que el novembre passat morís el seu fundador, Carlos Raluy. La seva filla, Rosa Raluy, havia decidit engegar fa uns mesos el seu propi camí i va fundar una nova companyia, però ha ara torna "a casa" per agafar les regnes del circ històric: "El millor que podia fer és fusionar-lo amb el meu projecte". 

La primera parada d'aquesta nova etapa és a Mataró, on el Circ Raluy presenta l'espectacle 'Vekante'. Ja hi ha confirmades ciutats com Castelldefels, Vilafranca del Penedès o Terrassa.


Rosa Raluy va obrir l'estiu de 2019 el seu projecte Circ Teatre Rosa Raluy, però "donades les circumstàncies", amb la mort del seu pare només uns mesos després, es va veure obligada a "aparcar-lo" i "integrar-lo" al Circ Raluy. És la manera de donar continuïtat al projecte del circ històric i alhora dotar-lo d'una nova personalitat pròpia.

En aquest sentit, al projecte s'incorporen els artistes del Circ Teatre Rosa Raluy, continuen també alguns dels artistes del circ històric i es manté l'important pes familiar. I és que a més de Rosa Raluy, hi ha també la vídua de Carlos Raluy; el marit de Rosa Raluy, el malabarista William Giribaldi, i les filles de la parella, les acròbates Kimberley i Jilian.  

 

 

Participació