Aquest serà l'últim ple municipal d'Adrián Sanchez com a membre del PSC de Terrassa

Adrián Sanchez deixa la seva cadira al ple per "motius personals"

Adrián Sánchez deixa l'acta de regidor del PSC Terrassa.
Adrián Sánchez deixa l'acta de regidor del PSC Terrassa. | Aj. Terrassa
LaTorre
28 de febrer del 2020
El regidor del Grup Municipal Socialista, Adrián Sánchez, ha anunciat via comunicat que deixa l'acte de regidor de l'Ajuntament de Terrassa. Segons el jove edil, abandona la cadira "per motius personals que l'impedeixen dedicar els esforços que el la ciutat i el càrrec mereixen".

Tal com explica el ja ex-regidor, "a estat un gran honor poder servir a la meva ciutat com a regidor del nostre ajuntament per part del meu partit, el PSC", i ha anunciat que seguira vinculat al grup municipal del Partit Socialista a Terrassa.
 

Sánchez, amb americana grisa i texans, a la presentació de la campanya socialista per les municipals del 2019. Foto: Anna Mira


Des del PSC de Terrassa han volgut agrair a Sánchez "el seu esforç i la seva implicació" durant els dos anys en què exercit la tasca, que asseguren ha estat feta "amb un gran rigor i responsabilitat". D'ara en endavant, Carlos Lázaro, número 8 de la llista municipal socialista a les eleccions del 26M i director de l'escola Salvador Vinyals, agafarà el relleu a Sánchez.