FOTO Isaac Albert visita Lluís Puig a Bèlgica

Els dos polítics terrassencs han compartit la trobada a través de les xarxes socials

1200_1582737619Captura
1200_1582737619Captura | Twitter
LaTorre
26 de febrer del 2020
Actualitzat el 28 de febrer a les 10:31h
Isaac Albert, Primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Terrassa per Esquerra Republicana i Lluís Puig, candidat a l'alcaldia de la ciutat per Junts per Terrassa a les municipals del 26 de maig, s'han trobat a Brusseles. Albert va concloure el seu viatge de treball a Brussel·les amb una reunió amb la delegada del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea, Meritxell Serret. A la reunió, qualificada de “molt profitosa” pel tinent d’alcalde, es va establir el compromís de crear un marc de col·laboració entre ambdues administracions per potenciar els projectes d'àmbit internacional que s'estan impulsant des de la ciutat.

Amb una publicació a les xarxes socials, els dos polítics -i rivals de partit- terrassencs s'han fet ressò de la seva trobada a la capital de Bèlgica, on Lluís Puig viu exilitat juntament amb altres exmembres del Govern cessats després de l'aplicació del 155 a finals del 2017.

Isaac Albert, ha valorat molt positivament la trobada: "Creiem en el gran potencial del conjunt de projectes estratègics de la ciutat de cara a la seva projecció internacional, en benefici del creixement municipal i del nostre entorn. És positiu que la Generalitat entengui i comparteixi aquesta visió i ens ajudi en aquest camí".

Puig ha piulat una imatge amb Albert a l'església de Saine Catherine, afegint que "al maig del 19 competíem per l'alcaldia, ara m'ha portat un carregament d'abraçades de moltes persones de Terrassa", per concloure amb un "força i continuem la lluita".

El seu homòleg republicà ha penjat una altra imatge al mateix emplaçament, on manifesta "una il·lusió immensa poder abraçar i saludar" a Lluís Puig, al que defineix com a "home de cultura, de pau i cap gros", acompanyat de les etiquetes #Terrassa #PerEntendrens  i #Seguim.

 
Així doncs, malgrat ser oponents a les eleccions municipals del maig del 2019 per l'alcaldia de Terrassa, a més de ser contrincants de partit, Isaac Albert i Lluís Puig demostren la seva bona relació, tot posant en relleu un objectiu comú. La publicació, doncs, arriba en un moment en què la relació entre ERC i JxC ve de patir alts i baixos malgrat defensar una mateixa posició a la taula de negociació que ha començat aquest setmana amb el govern espanyol.