Front comú per denunciar un fons voltor que afecta 7.000 pisos a Catalunya

El sindicat de llogaters ha convocat una concentració al Parlament de Catalunya amb la presència dels alcaldes dels municipis afectats

El bloc de Terrassa afectat per Lazora
El bloc de Terrassa afectat per Lazora | Afectats per Lazora Terrassa
Andreu Merino / Anna Mira
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:01h
Veïns i institucions de la mà contra Azora. Els afectats pel fons voltor Azora juntament amb els alcaldes dels cinc municipis afectats -Barcelona, Badalona, Terrassa, Granollers i l'Hospitalet de Llobregat, és a dir un total de 7.000 pisos- faran una roda de premsa conjunta aquest dijous 27 de febrer davant del Parlament de Catalunya per mostrar "la unitat institucional". També participaran membres de diferents grups parlamentaris. 

Una altra de les accions previstes "davant la manca de voluntat de negociació del fons voltor", segons denuncien en el comunicat, és la presentació de mocions als plenaris municipals d'aquestes cinc poblacions. A la roda de premsa de dijous es donaran a conèixer altres accions del Sindicat. 

Després que el fons voltor de l'empresa Lazora adquirís els immobles on viuen de lloguer i els hagi anunciat increments de la quota -que arriben en alguns casos al 80%- han denunciat la situació i han avisat que no acceptaran increments que consideren abusius.