Detingut per causar dos accidents begut i fugir del primer a Terrassa

Segons els agents que van intervenir en el cas, va ser impossible efectuar el control d'alcoholèmia a l'infractor a causa del seu estat d'embriaguesa

LaTorre
24 de febrer del 2020
Diumenge a primera hora, poc després de les set del matí, un ciutadà va informar que un vehicle havia col·lidit amb el seu i que el conductor havia abandonat el lloc del sinistre, situat al carrer de Maó, pro de la cruïla amb el carrer Vint-i-cinc de Setembre. El denunciant va descriure el vehicle que conduïa el suposat infractor, i la Policia va començar la recerca.



Minuts més tard del primer avís, la Policia Municipal va rebre una altra trucada informant que al carrer del Renaixement, prop de la carretera de Castellar, un vehicle havia impactat amb un altre. La descripció del nou denunciat coincidia amb la facilitada pel primer testimoni, pel que els agents van aturar el conductor del vehicle infractor. Segons informa la Policia, l'individu presentava "tal estat d'embriaguesa que va ser impossible fer-li la prova d'alcoholèmia". Així doncs, va ser detingut i es van iniciar les diligències corresponents contra ell.