L'històric membre dels Minyons de Terrassa Nani Matas, reelegit com a cap de colla

Matas va ser escollit a l'assambla ordinària de la colla, en què es va escollir junta tècnica i es van aprovar pressupostos

9 de 8 dels Minyons de Terrassa a la Masia Freixa.
9 de 8 dels Minyons de Terrassa a la Masia Freixa. | ACN
LaTorre
24 de febrer del 2020

El local dels Minyons de Terrassa va acollir l'assembla ordinària de la colla, en què es van aprovar els pressupostos per aquesta temporada i s'hi va triar la junta tècnica per encapçalar el projecte. Així doncs Nani Matas, que ja va ser cap de colla dels Minyons les temporades 2001, 2002, 2010, 2011 i 2017, tornarà a prendre el control de la junta tècnica, recolzat per Christian Llorca, que farà les funcions de sotscap.

La resta de membres de la junta tècnica pretenen actuar de manera "bastant continuista", segons fonts de la colla. Amb un total de 114 vots a favor, 12 en contra i 6 en blanc, la nova junta tècnica dels Minyons de Terrassa està plantejada per encapçalar el projecte durant tres o quatre anys. 
 

Nani Matas (esquerra) donant el relleu a Albert Pérez el 2012, quan ja havia estat cap de colla dels Minyons. Foto: Minyons de Terrassa


El nou equip tècnic començarà l'activitat aquest mateix dimecres fent el tradicional pilar en l'enterrament de la sardina, al parc de Vallparadís, en motiu del final del Carnestoltes de la ciutat i començarà assaigs el proper divendres 28 al local de la Colla, al carrer Teatre 6.