Els Castellers de Terrassa busquen socis per finançar els actes de celebració del seu 40è aniversari

Tant empreses com particulars poden fer una donació a l'entitat, que agraïrà en un acte especial a tots els col·laboradors

Cinc de set dels Castellers de Terrassa, a Manresa
Cinc de set dels Castellers de Terrassa, a Manresa | Castellers de Terrassa
LaTorre
20 de febrer del 2020
Els Castellers de Terrassa celebraran durant tot el 2020 i la primera meitat del 2021 els actes del 40è aniversari de la colla. Per això des de l'entitat s'ha engegat una campanya de micromecenatge per a finançar els actes de celebració, com un festival de 40 hores del 15 al 17 de maig o la diada castellera del 14 de juny.

Per ajudar a la colla, tant particulars com empreses poden efectuar una donació. D'aquesta manera, els socis individuals poden fer una donació de 40 € i rebre l'agraïment de la colla en un acte especial que els Castellers celebraran al finalitzar el període de celebració dels seus 40 anys.

En el cas de les empreses, poden col·laborar en el finançament amb una donació de 100 €, pels quals seran reconegudes en el mateix acte i a més, el seu logotip pot lluir a la pàgina web i al local social com a empresa col·laboradora.

Les persones interessades a efectuar una donació als Castellers de Terrassa han d'enviar un correu a l'adreça junta@castellersdeterrassa.cat.